top of page
AdobeStock_362549342 (1).jpeg
Poza scriitoruluiGrace Aesthetic

Descoperă Epilarea Definitivă cu Elysion Pro-U și participă la Giveaway-ul nostru de toamnă!


giveaway epilare definitiva

Toamna aduce cu ea nu doar un spectacol vibrant de culori, dar și momentul perfect pentru a începe călătoria spre o piele fină și netedă, lipsită de grija părului nedorit.


La Grace Aesthetic Otopeni, dorim să vă surprindem constant prin servicii excepționale și experiențe memorabile, așa că am pregătit un Giveaway Special, în semn de recunoștință pentru loialitatea și încrederea voastră - 6 ședințe de Epilare Definitivă Full Body cu Elysion Pro-U.


Suntem mândri să realizăm procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro-U, cel mai performat laser dioda din industria estetică, creat de compania spaniolă Cocoon Medical și având aprobările FDA și CE Medical. Acest dispozitiv de ultimă generație nu oferă doar eficacitate, ci și o experiență plăcută și sigură de înlăturare a părului nedorit.

  • Eficiență Maximă: Prin utilizarea lungimii de undă de 810nm, a puterii de până la 3500W și a unui aplicator de 18x10 mm, Elysion Pro-U poate trata cu succes orice zonă a corpului, adaptându-se tuturor tipurilor de piele și păr.

  • Deplină Siguranță: Cu ajutorul principiului fototermolizei selective și a Pulsurilor Ultra Scurte (USP), rădăcinile firului de păr sunt distruse fără a afecta pielea și alte țesuturi.

  • Confort Sporit: Sistemul unic de răcire Crystal Freeze păstrează temperatura aplicatorului la 5 °C, asigurând o procedură nedureroasă și confortabilă.

  • Rezultate Rapide: Încă de la primă ședință, peste 60% din firele de păr vor cădea.

  • Mai Puține Probleme: Fie că te confrunți cu foliculită, hirsutism sau hipertricoză, epilarea definitivă este soluția ideală pentru a trata aceste afecțiuni.

Participarea la Giveaway este cât se poate de simplă și, cu un strop de noroc, poți fi tu cel sau cea care se bucura de ședințele gratuite de epilare definitivă full body! Accesează pagina noastră de Instagram și urmează pașii din postare până pe 1 noiembrie 2023. Nu uita să împărtășești vestea cu prietenii și familia – frumusețea strălucește mai mult când este împărtășită cu cei dragi. Vă dorim mult succes!


giveaway epilare definitivă







Comments


Commenting has been turned off.
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Instagram
  • Facebook

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră a localității). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai).

bottom of page