top of page
AdobeStock_362549342 (1).jpeg
Poza scriitoruluiGrace Aesthetic

Proceduri faciale recomandate vara


proceduri tratamente faciale recomandate vara grace aesthetic otopeni

Vara este sezonul când ne bucurăm de soare, plajă și vacanțe, dar pentru pielea noastră, poate fi o perioadă cu provocări intense. Expunerea crescută la razele ultraviolete, temperaturile ridicate și utilizarea constantă a aerului condiționat reprezintă factori de stres pentru tenul nostru, care îi pot afecta sănătatea și aspectul. În acest context, este esențial să adoptăm o rutină de îngrijire adaptată, care să includă tratamente specifice pentru combaterea efectelor negative ale sezonului. În acest articol vom vorbi despre cele mai comune probleme cu care ne confruntăm pe timpul verii și tratamentele faciale potrivite pentru acestea.


  1. BB GLOW - pentru hiperpigmentare și sporirea luminozității


Hiperpigmentarea se referă la întunecarea anumitor zone ale pielii cauzată de producția excesivă de melanină. Vară, când expunerea la soare este mai intensă și mai frecventă, pielea își intensifică producția de melanină ca mecanism de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete. Fără o protecție solară adecvată, aceasta poate duce la apariția sau accentuarea petelor pigmentare, cum ar fi melasma sau lentigile solare (petele de bătrânețe). În plus, chiar și razele UV filtrate prin ferestre sau reflectate de suprafețe pot contribui la acest fenomen, făcând esențială aplicarea protecției solare în fiecare zi.


Tratamentul pe care îl recomandăm pe timpul verii pentru hiperpigmentare este BB Glow - Glass Skin. Este una dintre cele mai iubite și apreciate proceduri de mezoterapie cu micro-ace la nivel mondial, originară din Coreea de Sud și Singapore. Este un tratament non-invaziv și nedureros, recomandat pentru pentru tenul obosit, tern, lipsit de strălucire, cu probleme de pigmentare, riduri sau linii fine.


BB Glow presupune utilizarea produselor din gama White Series de la brandul cosmetic de renume Dermedics, și a dispozitivului de microneedling MST cu module NANO2 de 0.15 mm. Adâncimea mică la care se lucrează în timpul procedurii, o face ideală pentru pielea mai sensibilă vara. Principiul terapeutic pe care se bazează mezoterapia cu micro-ace este creare controlată a numeroase micro-perforații superficiale la nivelul pielii, care stimulează regenerarea celulară prin accelerarea producției de colagen și elastină. Astfel, este sprijinită o mai bună și eficientă absorbție a serumului Meso White de la Dermedics, special conceput pentru problemele pigmentare.


Beneficiile tratamentului BB Glow

  • Îmbunătățește sănătatea, textura și tonusul pielii; 

  • Conferă luminozitate, strălucire și hidratare, rezultând efectul de piele de porțelan;  

  • Uniformizează culoarea tenului și atenuează petele pigmentare prin reducerea conținutului de melanină din piele (pete post-acneice, pete cauze de înaintarea în vârstă, pete cauzate de expunerea la razele UV, hiperpigmentație post-inflamatorie);

  • Accelerează apariția unor celule noi și neutralizează radicalii liberi;

  • Previne îmbătrânirea prematură, stimulează sinteza colagenului, minimizează ridurile și liniile fine; 

  • Tratament non-invaziv fără pigmenți, parabeni, parfum, alcool, alergeni și hormoni de creștere..


proceduri faciale vara hiperpigmentare bbglow


Vara este un sezon în care pielea noastră este predispusă la deshidratare, indiferent de tipul de ten. În aceste luni, expunerea îndelungată la razele solare intensifică uscarea stratului exterior al pielii, în timp ce transpirația abundentă poate să priveze pielea de hidratarea esențială prin pierderea excesivă de minerale și săruri. Mai mult, utilizarea frecventă a aerului condiționat contribuie la scăderea umidității ambientale, ceea ce intensifică evaporarea apei din piele și slăbește funcția sa de barieră protectoare. Aceste condiții creează un mediu propice pentru agravarea deshidratării, făcând pielea să devină aspră și tensionată. În plus, deshidratarea poate accentua roșeața și iritațiile, și poate favoriza apariția prematură a semnelor vizibile de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și liniile fine.


O soluție ideală pentru revigorarea și hidratarea pielii pe timpul verii este procedura OxyGeneo Hydrate. Aceasta răspunde nevoilor pielii deshidratate prin ingredientele atent alese ale capsulei și serului, precum spirulină albastră, niacinamide, acid lactobionic, acid hialuronic, panthenol, ulei de marula, argan si jojoba, care lucrează în sinergie pentru a optimiza nivelul de hidratare și a intensifica sinteza de colagen, conferind pielii o luminozitate vizibilă și o textură fină. De asemenea, OxyGeneo Hydrate exfoliază și oxigenează în aceeași sesiune de tratament, asigurând o experiență completă de îngrijire a pielii.


Beneficii tratament OxyGeneo Hydrate

  • este cunoscut drept un super tratament facial, deoarece combină cei trei pași esențiali ai rutinei de îngrijire - exfoliere, oxigenare și hrănire;

  • oferă o hidratare intensă și durabilă;

  • îmbunătățeste textura, tonusul și luminozitatea pielii;

  • calmează roșeața și iritațiile;

  • stimulează regenerarea celulară și sinteza de colagen;

  • elimină impuritățile și oxigenează din interior către exterior;

  • este o procedură non-invazivă și plăcută.


proceduri faciale vara hidratare oxygeneo hydrate


Sebumul este un ulei natural produs de glandele sebacee pentru a menține pielea hidratată și protejată. Totuși, în condiții de temperaturi înalte și umiditate accentuată, precum cele întâlnite în timpul verii, aceste glande pot deveni hiperactive, producând mai mult sebum decât este necesar, în special în cazul tenului gras sau mixt. Rezultatul este o piele lucioasă, pori măriți și adesea înfundați, care pot duce la apariția acneei. Paradoxal, deși aerul condiționat usucă pielea, el poate de asemenea stimula pielea să producă mai mult sebum. Acest fenomen se întâmplă ca răspuns compensatoriu al pielii. Când pielea detectează o pierdere de umiditate, glandele sebacee pot deveni hiperactive pentru a produce mai mult sebum în încercarea de a lubrifia pielea și de a întări bariera de protecție naturală.


Tratamentul pe care îl recomandăm pentru excesul de sebum este Curățarea Facială prin Peeling Cavitațional cu Ultrasunete. Acesta acționează non-invaziv pentru regenerarea și exfolierea pielii, stimulând reînnoirea celulară. Tratamentul utilizează un dispozitiv special, denumit skin scrubber sau spatulă profesională cu ultrasunete, care aplică unde sonore și vibrații la o frecvență inaudibilă omului pentru a elimina excesul de sebum, celulele moarte și impuritățile. Tratamentul este adecvat pentru toate tipurile de piele, nu doar pentru cel gras, ci și pentru cele sensibile sau cu probleme specifice cum ar fi rozaceea sau acnee neinflamatorie.


Beneficiile tratamentului cu Peeling Cavitațional

  • Curăță și purifică pielea prin îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților;

  • Elimină excesul de sebum și normalizează funcțiile glandelor sebacee;

  • Reduce dimensiunea porilor dilatați și a cicatricilor post-acneice;

  • Ultrasunetele de înaltă frecvență distrug bacteriile ce pot cauza acnee;

  • Stimulează producția de colagen și elastină;

  • Îmbunătățește textura, tonusul și luminozitatea;

  • Pregătește pielea de alte tratamente faciale și favorizează absorbția substanțelor nutritive;

  • Este o procedură indicată încă din perioada pubertății, non-invazivă și plăcută.


proceduri faciale vara exces de sebum ten gras curatare faciala peeling cavitational

Pentru a menține sănătatea și vitalitatea pielii vara, este esențial să integrăm în rutina noastră proceduri faciale care răspund nevoilor specifice ale acestei perioade. Fie că este vorba de proceduri de uniformizare a nuanței tenului, hidratare sau curățare facială, fiecare tratament contribuie la protejarea și revitalizarea pielii în fața provocărilor sezonului cald.


Tratamentele faciale nu sunt doar eficiente, ci și o modalitate plăcută de a ne răsfăța și de a ne menține frumusețea naturală, chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Pentru orice întrebare, specialiștii Grace Aesthetic Otopeni îți stau mereu la dispoziție!

Comments


Commenting has been turned off.
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Instagram
  • Facebook

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră a localității). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai).

bottom of page