top of page
AdobeStock_362549342 (1).jpeg
Poza scriitoruluiGrace Aesthetic

Top 3 Tratamente Faciale pentru un Ten Radiant de Sărbători


tratamente faciale sărbători grace aesthetic otopeni curatare faciala luminozitate

Sezonul sărbătorilor este în plină desfășurare, iar magia din aer se reflectă în fiecare zâmbet și moment petrecut cu cei dragi. În această perioadă a anului, fiecare detaliu contează, iar strălucirea ta nu trebuie să facă excepție. 


La Grace Aesthetic Otopeni, suntem dedicați să aducem o notă specială în ritualul tău de îngrijire personală, oferindu-ți cele mai exclusive și avansate tratamente faciale. Descoperă 3 proceduri pe care le recomandăm pentru un boost imediat de luminozitate, hidratare, curățare și regenerare, perfecte pentru a-ți pregăti tenul pentru masa festivă de Crăciun sau petrecerea de Anul Nou. 



Este un concept unic de îngrijire a pielii, care exfoliază blând, oxigenează din interior spre exterior și hrănește tenul cu nutrienții de care are nevoie, totul într-un singur tratament relaxant și plăcut. Chiar după prima ședință, pielea este mult mai luminoasă și hidratată, iar textura sa este vizibil îmbunătățită.

OxyGeneo este o procedură personalizată, care răspunde oricărei probleme cu care se confruntă tenul, fiind disponibil în 6 variante de tratament. 

  • OxyGeneo BALANCE purifică, echilibrează și tratează pielea grasă și cu tendință acneică, matifiază tenul, estompează porii dilatați și ține sub control producția de sebum. Ingrediente principale: cărbune din bambus, extract de camu-camu, acid mandelic și acid salicilic. 

  • OxyGeneo DETOX redă tenului prospețimea, echilibrul și luminozitatea, oferă un efect de rejuvenare, întărește și detoxifică bariera pielii, previne îmbătrânirea prematură și calmează inflamațiile. Ingrediente principale: extract de ceai verde, gluconat de cupru, alantoină, vitamina E. 

  • OxyGeneo HYDRATE reduce roșeața și iritațiile, susține reînnoirea celulară, reîmprospătează și revigorează pielea uscată, lăsând-o profund hidratată și luminoasă. Ingrediente principale: spirulina albastră, niacinamide, acid lactobionic, acid hialuronic, 

  • OxyGeneo ILLUMINATE uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată, conferă strălucire și combate daunele produse de expunerea necontrolată la soare. Ingrediente principale: acid kojic, vitamina C, alpha-arbutin, extract de morcov și opuntia. 

  • OxyGeneo REVIVE rejuvenează tenul tern și matur, estompează ridurile și liniile fine prin stimularea producției de colagen și sporește nivelul de luminozitate al tenului. Ingrediente principale: extract de alge roșii, acid cafeic, acid ferulic, retinil palmitat (derivat mai blând al retinolului). 

  • OxyGeneo GLAM sporește elasticitatea și fermitatea tenului, crește producția de colagen, reduce ridurile și liniile fine, iluminează și hidratează în profunzime pielea, ducând-o către noi niveluri de rejuvenare și vitalitate. Ingrediente principale: fulgi de aur, aminoacizi de mătase, peptide cu cupru, acid hialuronic. 


tratamente faciale sărbători otopeni grace aesthetic oxygeneo


Peelingul Cavitațional pe bază de Ultrasunete este unul dintre cele mai dorite tratamente faciale de sărbători, deoarece curăță pielea în profunzime, extrăgând și eliminând  celulele moarte, impuritățile, comedoanele și reziduurile cosmetice. De asemenea, stimulează sinteza de colagen și elastină, reduce porii dilatați și petele pigmentare, și contribuie la hidratarea, iluminarea și recondiționarea țesuturilor pielii. 


tratamente faciale sărbători grace aesthetic otopeni curatare faciala ultrasunete


Alternativa la mezoterapie clasică cu ace, Mezoterapie Virtuală, denumită și dermoporație, introduce în structura pielii cocktail-uri ce conțin vitaminele, mineralele, aminoacizii și acizii nucleici de care aceasta are nevoie pentru hrănire și rejuvenare, prin intermediul curenților atent controlați de specialist, fără riscuri pentru pacient. Datorită celor 2 tipuri de curenți utilizați (Electroporația și Electroforeza) substanțele active pătrund în piele în proporție de 95%, față de 5% în cazul unui tratament bazic. 

Recomandată după un tratament de curățare facială, mezoterapia virtuală oferă rezultate notabile de la prima sesiune, contribuind la revitalizarea tenului și sporirea luminizotății, fiind indicată pentru orice tip de ten: piele grasă cu pori dilatați, acnee neinflamatorie și cicatrici post-acneice; piele sensibilă cu pete pigmentare și cuperoză; piele ternă, uscată și deshidratată; piele matură cu riduri fine, linii de expresie și lipsă de elasticitate. 


tratamente faciale sărbători grace aesthetic otopeni mezoterapie virtuala

Încheiem această călătorie prin universul tratamentelor pentru un ten radiant cu un îndemn către tine - strălucește în acest sezon festiv cu încredere și frumusețe la Grace Aesthetic! Contactează-ne pentru a programa o consultație gratuită și a descoperi cum poți obține un ten perfect, dar și pentru a beneficia de ofertele noastre limitate de sărbători

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
AdobeStock_362549342 (1).jpeg

Contact

   Te poți programa oricând pentru o consultație gratuită sau poți solicita informații despre tratamentele noastre, prin oricare dintre următoarele mijloace:

Telefon: 0770 607 029

Program 

Luni-Vineri

10:00 – 21:00 

Sâmbătă

09:00 – 15:00

Duminică

Închis

  • Instagram
  • Facebook

Adresă

   Puteți ajunge la noi cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun din stația Primăria Otopeni (autobuzele 783, 441, 442, 443, 444, 446, 448, 477 sau Linia Albastră a localității). Din stație până la locația noastră veți merge pe jos aproximativ 10 minute (DN1 - strada 9 Mai).

bottom of page